Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival

Alweer twee weken geleden was het festival in volle gang. Na een een druk en gezellig ochtend programma sloten wij het Krimpen Festival af met een aantal spetterende optredens

Wie, Wat, Waar en Wanneer?!

Het is alweer bijna 23 september en dat betekent feest!

Last but not least...

Last but not least, De gitarist die al decennia lang actief is in de Nederlandse muziekscene en lesgeeft op het Rotterdamse conservatorium komt nu ook naar Krimpen. Krimpen Presents; Age Kat

Ook de Headliner is bekend!

Met het drie keer scoren van een 3FM Megahit en op verschillende grote podia te hebben gestaan, komt deze band naar het Krimpen Festival. Weet jij al wie het is?

Nog een fantastiche act!

Hou jij van een feestje? Dan is deze band echt wat voor jou!

De eerste act is bekend

Ben jij ook al nieuwsgierig naar wat wij dit jaar voor jullie in petto hebben? Dan is dit jou gelukkige dag! Vandaag zijn we namelijk begonnen met het bekend maken van de line-up van het Krimpen Festival...

Vrijwilligers gezocht!

Ook dit jaar zoeken we weer naar de allertofste vrijwilligers! Ken jij iemand of wil je zelf meehelpen om ook de derde editie van het Krimpen Festival tot een daverend succes te brengen? Lees gauw verder om te kijken wat je daarvoor moet doen..

Nog een paar nachtjes slapen

En dan maken we ons voorlopig programma bekend!  Houd onze website en social media in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes. Het gaat in ieder geval een heerlijk muzikaal feest worden!

Wij zoeken foodtrucks!

Op 23 september zal in Krimpen aan den IJssel de derde editie van het Krimpen Festival plaatsvinden. Om ook de innerlijke mens te verwennen zijn wij op zoek naar ondernemers die het leuk vinden om met een foodtruck op het evenement te komen staan. Interesse? Stuur ons een mailtje!

Save the date: 23 september 2017!

Wat vliegt de tijd! Krimpen Presents is druk bezig met alle voorbereidingen voor Krimpen Festival 2017. 23 september gaat een mooie dag worden! Zien we je dan?

Witte rook

Na het laatste overleg vanmiddag is het definitief besloten. Krimpen Presents organiseert ook de derde editie van het Krimpen Festival. Het belooft weer een geweldige dag te gaan worden met sport, cultuur, lekker eten en hopelijk weer zo'n prachtig zonnetje! We houden je op de hoogte..

Happy new year!

Krimpen Presents wenst iedereen een gezond en muzikaal 2017!

Partners