The Kik headliner Krimpen Festival #4

The Kik headliner Krimpen Festival #4 afbeelding

Ook dit jaar beloofd de afsluiting van het Krimpen Festival weer een groot succes te worden! Een sfeervolle muzikale avond met als headliner The Kik!

The Kik is een (neder)beat band uit Rotterdam/Tilburg/Veenendaal, geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks. De groep is een samenstelling van ex-bandleden van The Madd, Mark & The Spies en The Spades. De bandleden zijn: zanger/gitarist Dave von Raven, zanger/gitarist Arjan Spies, toetsenist/zanger Paul Zoontjens, bassist Marcel Groenewegen en drummer Ries Doms (Facebook, 2018).

The Kik lanceerde de debuutsingle ‘My eyes are still dry’ in 2011 en bracht in 2012 het debuutalbum ‘Springlevend’ uit. (NPO 3FM, 2018). In 2014 wonnen ze de Rotterdam Music Award met het nummer ‘Schuilen bij jou’ (Halkes, 2014), de vertaalde cover van Chef Special. En dit jaar staan ze op het Krimpen Festival!!!

Gerelateerd nieuws

Hop on the Buzz & Friends

Hop on the Buzz & Friends! is een collectief dat garant staat voor een aanstekelijke, muzikale trip door de U.S.A. ( blues, jazz, folk, country, boogie & swamp).

The Balcony Players

In 2009 begonnen ze als band te spelen op hun balkon (balcony), vandaar de naam The Balcony Players. De afgelopen paar jaar stonden ze op podia en festivals in meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld. Dit werd de inspiratie voor hun meest recente album "Balcony Adventures Around The World".

Vrijwilligers gezocht!

Beste mensen, nog maar drie maandjes en dan vindt de vierde editie van het Krimpen Festival plaats. Op zaterdag 22 September 2018 staat het centrum van Krimpen weer op zijn kop met sport, cultuur en s’avonds een leuk muzikaal feest. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen! Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig zodat we deze dag tot een nog groter succes kunnen maken.

Het gaat om verschillende taken waaronder hulp bij verkoop van consumpties en andere hand -en spandiensten. Met als beloning een gaaf T-shirt, eeuwige roem en een hapje en drankje!

Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar dominique.krimpenpresents@gmail.com:

• Naam + Leeftijd

• Telefoonnummer + E-mail adres

• De taak die je zou willen/ kunnen invullen

• De tijden die je kunt en wilt komen helpen

Wij kijken er al ontzettend naar uit en hopen jou daar te zien!

Partners