The Balcony Players

The Balcony Players afbeelding

The Balcony Players is een energiek, nomadische folk band die er trots op is mensen gelukkig te maken en de wereld rond te dansen.

The Balcony Players is een internationale band met leden vanuit Nederland, België, Peru en New Orleans, de Verenigde Staten. De muziek die ze spelen is mix van allerlei verschillende stijlen Jewish, Gypsy en Folk. Hiermee proberen ze de verschillende culturen te combineren en een uniek en kleurrijk geluid te creëren.

De band bestaat uit Moniek de Leeuw (viool, zang), Johan de Pue (gitaar, zang), Ilse Roskam (accordeon, zang), Martin Masakowski (dubbele bas, zang) en Luca Susti (drums, zang).

Ben jij erbij?

Gerelateerd nieuws

Hop on the Buzz & Friends

Hop on the Buzz & Friends! is een collectief dat garant staat voor een aanstekelijke, muzikale trip door de U.S.A. ( blues, jazz, folk, country, boogie & swamp).

The Kik headliner Krimpen Festival #4

The Kik komt naar Krimpen a/d IJssel!!!! Met een kersverse theater show ‘The Kik herhaalt’, 4 albums en de allereerste ‘Rotterdam Music Award’, staan ze dit jaar op het Krimpen Festival! Ben jij er bij?

Vrijwilligers gezocht!

Beste mensen, nog maar drie maandjes en dan vindt de vierde editie van het Krimpen Festival plaats. Op zaterdag 22 September 2018 staat het centrum van Krimpen weer op zijn kop met sport, cultuur en s’avonds een leuk muzikaal feest. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen! Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig zodat we deze dag tot een nog groter succes kunnen maken.

Het gaat om verschillende taken waaronder hulp bij verkoop van consumpties en andere hand -en spandiensten. Met als beloning een gaaf T-shirt, eeuwige roem en een hapje en drankje!

Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar dominique.krimpenpresents@gmail.com:

• Naam + Leeftijd

• Telefoonnummer + E-mail adres

• De taak die je zou willen/ kunnen invullen

• De tijden die je kunt en wilt komen helpen

Wij kijken er al ontzettend naar uit en hopen jou daar te zien!

Partners