LOK TV: Terugblik op Krimpen Festival 2016

Nu de zon ver te zoeken lijkt, hebben we gelukkig nog de filmbeelden. LOK TV maakte een verslag van Krimpen Festival 2016!

Wat een heerlijke dag was dat! LOK TV maakte een mooi filmverslag met afwisselend beelden, interviews uit de live radio-uitzending, en een compilatie van de beachvolleybalwedstrijd van het college van B&W en olympiër Christiaan Varenhorst. Met dank aan Dick de Klerk.

Kijk hier terug!

Gerelateerd nieuws

In het AD: Krimpen 'meer dan tevreden' over festival

Het was zaterdag een groot feest op het Raadhuisplein in Krimpen, met Candy Dulfer als hoogtepunt van het tweede Krimpen Festival.

Bezoekers, dank jullie wel!

Afgelopen zaterdag barstte het Krimpen Festival voor de tweede keer los in Krimpen aan den IJssel. In grote getale kwamen de inwoners van Krimpen op de talloze activiteiten af die tijdens het festival georganiseerd werden. Zo bood Sama Yoon bezoekers stoelmassages aan, werden er de hele dag poffertjes gebakken door de Pannekoe en bemanden de kanjers van Heren 1 van Mixed Hockey Club Krimpen de bar. We hebben gedanst, gezongen, gesnoept, gespeeld, gesport en genoten. Bezoekers, bedankt voor jullie komst! Volgend jaar weer?

Dit is het dagprogramma van Krimpen Festival 2016!

Krimpen Presents organiseert dit jaar samen met SynerKri het Krimpen Festival 2016. Overdag zijn er tal van activiteiten in het raadhuis, op het trouwplein, op de parkeerplaats bij het Raadhuisplein en in winkelcentrum de Crimpenhof. 's Avonds sluiten we op feestelijke wijze met live muziek af.

Partners