Nieuwe webmaster gezocht

Nieuwe webmaster gezocht afbeelding

Onze stichting is continu in beweging, en dat betekent ook dat mensen komen en gaan. Krimpen Presents is per direct op zoek naar een bevlogen webmaster met gevoel voor (online) marketing. 

Als webmaster ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze website, social media (Facebook, Twitter en LinkedIn) en de maandelijkse nieuwsbrief.

Wij zoeken iemand met kennis van de Nederlandse taal, affiniteit met cultuur en in het bijzonder muzikale evenementen, charisma, en bij voorkeur ervaring met programma's als Adobe Photoshop/Illustrator, Kirby CMS, Mailchimp en social media.

In ruil biedt Krimpen Presents de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in de Krimpense culturele sector als onderdeel van een hecht, enthousiast team. Als non-profit organisatie bestaat Krimpen Presents voor 100% uit vrijwilligers.

Ken jij iemand die dit wel ziet zitten, of lijkt het je zelf wat? Neem dan snel contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival

Alweer twee weken geleden was het festival in volle gang. Na een een druk en gezellig ochtend programma sloten wij het Krimpen Festival af met een aantal spetterende optredens

Wie, Wat, Waar en Wanneer?!

Het is alweer bijna 23 september en dat betekent feest!

Last but not least...

Last but not least, De gitarist die al decennia lang actief is in de Nederlandse muziekscene en lesgeeft op het Rotterdamse conservatorium komt nu ook naar Krimpen. Krimpen Presents; Age Kat

Partners