Nog een fantastiche act!

Nog een fantastiche act! afbeelding

Voor de tweede band die wij aan ons programma hebben toegevoegd kun je alvast je dansschoenen uit de kast halen. Deze band weet namelijk wel hoe je een feestje moet bouwen!

Op 23 September zal het evenementen terrein worden omgetoverd in de leukste openlucht disco van Krimpen aan den IJssel. De veelzijdige band Shaky Ground komt namelijk voor niets anders dan gezelligheid en vooral FEEST! De band speelt verschillende muziek genres waaronder soul, disco en funk.

Foto via www.shakyground.nl

Gerelateerd nieuws

Last but not least...

Last but not least, De gitarist die al decennia lang actief is in de Nederlandse muziekscene en lesgeeft op het Rotterdamse conservatorium komt nu ook naar Krimpen. Krimpen Presents; Age Kat

Ook de Headliner is bekend!

Met het drie keer scoren van een 3FM Megahit en op verschillende grote podia te hebben gestaan, komt deze band naar het Krimpen Festival. Weet jij al wie het is?

De eerste act is bekend

Ben jij ook al nieuwsgierig naar wat wij dit jaar voor jullie in petto hebben? Dan is dit jou gelukkige dag! Vandaag zijn we namelijk begonnen met het bekend maken van de line-up van het Krimpen Festival...

Partners