LOK TV: Terugblik op Krimpen Festival 2016

Nu de zon ver te zoeken lijkt, hebben we gelukkig nog de filmbeelden. LOK TV maakte een verslag van Krimpen Festival 2016!

Nieuwe webmaster gezocht

Onze stichting is continu in beweging, en dat betekent ook dat mensen komen en gaan. Krimpen Presents is per direct op zoek naar een bevlogen webmaster met gevoel voor (online) marketing.

In het AD: Krimpen 'meer dan tevreden' over festival

Het was zaterdag een groot feest op het Raadhuisplein in Krimpen, met Candy Dulfer als hoogtepunt van het tweede Krimpen Festival.

Bezoekers, dank jullie wel!

Afgelopen zaterdag barstte het Krimpen Festival voor de tweede keer los in Krimpen aan den IJssel. In grote getale kwamen de inwoners van Krimpen op de talloze activiteiten af die tijdens het festival georganiseerd werden. Zo bood Sama Yoon bezoekers stoelmassages aan, werden er de hele dag poffertjes gebakken door de Pannekoe en bemanden de kanjers van Heren 1 van Mixed Hockey Club Krimpen de bar. We hebben gedanst, gezongen, gesnoept, gespeeld, gesport en genoten. Bezoekers, bedankt voor jullie komst! Volgend jaar weer?

Dit is het dagprogramma van Krimpen Festival 2016!

Krimpen Presents organiseert dit jaar samen met SynerKri het Krimpen Festival 2016. Overdag zijn er tal van activiteiten in het raadhuis, op het trouwplein, op de parkeerplaats bij het Raadhuisplein en in winkelcentrum de Crimpenhof. 's Avonds sluiten we op feestelijke wijze met live muziek af.

In Het Kontakt: Krimpen Festival en nazomeren op Crimpenhof

Nog even nagenieten van de zomer. Het kan zaterdag 24 september op Winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel.

Komt dat zien!

Op het Krimpen Festival maakt Cultuur Werkplaats Krimpen de programmering bekend voor de komende maanden en dat beloofd erg mooi te worden! Nieuwsgierig? Kom 24 september naar de stand en laat je informeren.

Krimpen Festival: Clinic van olympische proporties!

Onze partner SynerKri neemt tijdens het Krimpen Festival de organisatie van de sportmarkt onder hun hoede. Daarvoor hebben zij een hele gave gast weten te strikken. Niemand minder dan Olympisch beachvolleyballer Christiaan Varenhorst komt op 24 september samen met Sander Boehle langs in Krimpen aan den IJssel! Tussen 13:00 en 14:30 uur zal hij een clinic van Olympische proporties verzorgen.

Nieuwe website Krimpen Presents!

Afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website, en deze is nu online!

In de IJssel en Lekstreek: 'Krimpen Festival: een feest waar heel Krimpen naar uitkijkt'

24 september is het feest in Krimpen aan den IJssel. Onder de naam Krimpen festival is er die dag van alles te doen op het gebied van sport, cultuur en wat Krimpen aan den IJssel nog meer te bieden heeft. Bedoeld voor jong en oud. Met als feestelijke afsluiter een optreden van Candy Dulfer.

Dagprogramma podium Krimpen Festival rond

Het dagprogramma van het podium op het Krimpen Festival 2016 is afgestemd met de verschillende partijen en klaar nu. Wordt wederom een leuke happening met voor elk wat wils. Binnenkort maken we het programma bekend. Houdt onze website en social media in de gaten!

In het AD: Candy komt naar Krimpen Festival

De tweede editie van het Krimpen Festival krijgt steeds meer vorm. Zo is inmiddels bekend dat saxofoniste Candy Dulfer het avondprogramma afsluit. 'Heel tof.'

Partners