Krimpen Festival: Clinic van olympische proporties!

Onze partner SynerKri neemt tijdens het Krimpen Festival de organisatie van de sportmarkt onder hun hoede. Daarvoor hebben zij een hele gave gast weten te strikken. Niemand minder dan Olympisch beachvolleyballer Christiaan Varenhorst komt op 24 september samen met Sander Boehle langs in Krimpen aan den IJssel! Tussen 13:00 en 14:30 uur zal hij een clinic van Olympische proporties verzorgen.

Nieuwe website Krimpen Presents!

Afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website, en deze is nu online!

In de IJssel en Lekstreek: 'Krimpen Festival: een feest waar heel Krimpen naar uitkijkt'

24 september is het feest in Krimpen aan den IJssel. Onder de naam Krimpen festival is er die dag van alles te doen op het gebied van sport, cultuur en wat Krimpen aan den IJssel nog meer te bieden heeft. Bedoeld voor jong en oud. Met als feestelijke afsluiter een optreden van Candy Dulfer.

Dagprogramma podium Krimpen Festival rond

Het dagprogramma van het podium op het Krimpen Festival 2016 is afgestemd met de verschillende partijen en klaar nu. Wordt wederom een leuke happening met voor elk wat wils. Binnenkort maken we het programma bekend. Houdt onze website en social media in de gaten!

In het AD: Candy komt naar Krimpen Festival

De tweede editie van het Krimpen Festival krijgt steeds meer vorm. Zo is inmiddels bekend dat saxofoniste Candy Dulfer het avondprogramma afsluit. 'Heel tof.'

Bekendmaking avondprogramma Krimpen Festival 2016

Het avondprogramma van de tweede editie van het Krimpen Festival is rond.

We want you!

Voor een succesvolle editie van het Krimpen Festival op zaterdag 24 september hebben wij weer vele vrijwilligers nodig. Wij zoeken onder andere mensen die zin hebben om mee te helpen met het verstrekken van informatie bij het informatiepunt, de techniek/logistiek, sfeerbeheer, begeleiding en catering. Naast een super gezellige dag met fantastische mensen en een unieke ervaring krijg je voor het meehelpen eeuwige roem, een origineel Krimpen Festival Crew T-shirt en voorzien we je uiteraard van eten en drinken. Alle reden dus om je aan te melden.

Hoera voor Gebroeders De Block!

Wij feliciteren onze Krimpen Festival partner Visgilde Gebroeders De Block met het behaalde resultaat in de Nationale Haring Test 2016 van het AD! Met een eindcijfer van 9,5 kwamen zij terecht op de zevende plaats. Een knappe prestatie!

Krimpen Festival: Jeugdnatuurwacht doet ook mee!

Wederom kunnen wij een mooie deelnemer aan het programma voor 24 september toevoegen: de Jeugdnatuurwacht Krimpen aan den IJssel. Wilt u zich ook nog aansluiten bij dit goede gezelschap? Dat kan! Neemt contact op voor deelname aan het Krimpen Festival 2016 en bezorg Krimpen aan den IJssel een onvergetelijke dag.

De kers op de taart: ondernemers gezocht

Voor de kers op de Krimpen Festival taart zijn wij nog op zoek naar ondernemers die het Krimpen Festival willen ondersteunen.

De nieuwe Tuyter

De Tuyter krijgt een niet alleen een face-lift maar ook weer een cultureel programma! De focus ligt op een invulling door de lokale cultuur aanbieders, echter zullen er ook professionele voorstellingen of samenwerkingen zijn. De vernieuwde Tuyter verdiend dan misschien ook wel een nieuwe naam. De werknaam is momenteel Cultuurwerkplaats de Tuyter. Wat is volgens jou een passende nieuwe naam?

Super leuk nieuws

ZZPKrimpen gaat op het Krimpen Festival 2016 iets heel bijzonders organiseren. Wat dat is, zeggen wij nog even niet maar stap voor stap wordt het programma leuker en leuker!

Partners