Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival

Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival afbeelding

Alweer twee weken geleden was het festival in volle gang. Na een druk en gezellig ochtendprogramma sloten wij het Krimpen Festival af met een aantal spetterende optredens.

Dit jaar was het motto "Krimpen, dat zijn wij!". En dat hebben we met z'n allen bewezen. Talloze activiteiten werden gepresenteerd en uitgevoerd; zo werd er geturnd, gevoetbald, geschilderd en muziek gemaakt. Daarnaast werd er heerlijk gegeten en lekker van de zon genoten.  En tijdens het avondprogramma werd er ook nog eens gedanst! Kortom, wij kunnen zeggen dat de derde editie van het Krimpen Festival een daverend succes was. Wij hebben ontzettend genoten en wij hopen jullie ook!

Lieve bezoekers, bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Wie, Wat, Waar en Wanneer?!

Het is alweer bijna 23 september en dat betekent feest!

Last but not least...

Last but not least, De gitarist die al decennia lang actief is in de Nederlandse muziekscene en lesgeeft op het Rotterdamse conservatorium komt nu ook naar Krimpen. Krimpen Presents; Age Kat

Ook de Headliner is bekend!

Met het drie keer scoren van een 3FM Megahit en op verschillende grote podia te hebben gestaan, komt deze band naar het Krimpen Festival. Weet jij al wie het is?

Partners