Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht! afbeelding

Je hebt het misschien al wel gelezen, dit jaar op 23 september zal de derde editie van het Krimpen Festival plaatsvinden.

Om zo’n fantastisch festival te kunnen organiseren zijn er een hoop vrijwilligers nodig. Wij vragen daarom jouw hulp! Er zijn een hoop taken in de aanbieding waaronder muntverkoop, bardiensten, sjouwwerk en allerlei andere hand- en spandiensten.

Wil jij komen helpen zaterdag 23 September? Stuur ons dan een mailtje en geef je op! Noem daarbij:

  • Naam + leeftijd
  • E-mail adres + telefoonnummer
  • De taak/ taken die je wilt/ kan vervullen (laat ons even weten welke ervaring je hebt!)
  • De tijd(en) die je zou kunnen helpen

Naast een super gezellige dag met een fantastische crew en een unieke ervaring krijg je voor het meehelpen eeuwige dank, een origineel Krimpen Festival Crew T-shirt en voorzien we je uiteraard van genoeg eten en drinken. Wij hebben er nu al zin in!

Gerelateerd nieuws

Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival

Alweer twee weken geleden was het festival in volle gang. Na een een druk en gezellig ochtend programma sloten wij het Krimpen Festival af met een aantal spetterende optredens

Last but not least...

Last but not least, De gitarist die al decennia lang actief is in de Nederlandse muziekscene en lesgeeft op het Rotterdamse conservatorium komt nu ook naar Krimpen. Krimpen Presents; Age Kat

Ook de Headliner is bekend!

Met het drie keer scoren van een 3FM Megahit en op verschillende grote podia te hebben gestaan, komt deze band naar het Krimpen Festival. Weet jij al wie het is?

Partners