Toegankelijkheid van het terrein

Toegankelijkheid van het terrein afbeelding

Net als veel evenementen in deze tijd zijn er ook bij het Krimpen Music Festival 2021 een aantal maatregelen waarmee rekening moet worden gehouden.

Wij werken met negatieve (PCR) testuitslagen, vaccinatiebewijzen of herstelbewijzen. Het is dus belangrijk dat je een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs kan overhandigen.

Stappenplan voor een veilig bezoek:

Stap 1: Download de CoronaCheck-app of ga naar coronacheck.nl

De app is voor IOS en Android devices gratis te downloaden. Wanneer u niet in het bezit bent van een smartphone kunt u het coronatoegangsbewijs uitprinten via de website.

Stap 2: Upload uw coronatoegangsbewijs in de app

U kunt dit doen door een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs te uploaden. Volg de instructies van de app.

Let op dat de negatieve testuitslag niet ouder is dan 40 uur en het herstelbewijs maximaal 6 maanden oud is!

Stap 3: Laat uw QR-code scannen bij de ingang

Bij de ingang zullen vrijwilligers u vragen om de QR-code uit de app of die u heeft uitgeprint. Hierbij wordt ook om u ID-kaart, rijbewijs of paspoort gevraagd om de uitslag te verifiëren. Wanneer alles in orde is krijgt u een bandje waarmee u aan kan tonen dat de code al gescand is. Bij het opnieuw betreden van het terrein hoeft u dus niet nogmaals de QR-code te laten scannen!

Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen en krijgen vrije toegang tot het terrein.

Zonder een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs van herstel kunnen wij u helaas geen toegang verlenen toe het evenemententerrein. Zorg er dus voor dat u bij de ingang van het terrein alles bij de hand heeft voor een snel proces!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Gerelateerd nieuws

Tijdsblokken

Informatie over de tijdsblokken

Vragen rondom de maatregelen

Wij snappen dat veel mensen de vraag hebben of ons festival op 18 september door kan gaan.

Partners