Music

Award

Krimpenerwaard

Eerste voorronde

  • De Tuyter

De Music Award Krimpenerwaard wordt dit jaar voor het eerst gehouden in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. In drie voorrondes wordt bepaald wie er in de finale staan op 20 april 2013. De winnaar wint een schitterende prijs in twee delen: studiotijd en een optreden in het voorprogramma van de topact van het Oranje Festival.

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

De nieuwe Tuyter

De Tuyter krijgt een niet alleen een face-lift maar ook weer een cultureel programma! De focus ligt op een invulling door de lokale cultuur aanbieders, echter zullen er ook professionele voorstellingen of samenwerkingen zijn. De vernieuwde Tuyter verdiend dan misschien ook wel een nieuwe naam. De werknaam is momenteel Cultuurwerkplaats de Tuyter. Wat is volgens jou een passende nieuwe naam?

Oranje Festival 2013 groot succes

Na een flinke voorbereiding, en een drukke festivaldag met meer publiek dan ooit, kijkt Krimpen Presents met groot genoegen terug naar Oranje Festival 2013. De nieuwe locatie, het grotere podium, het betere geluid, super acts zoals Ronnie Flex en The Handsome Poets, onvermoeibare vrijwilligers en het beste publiek ooit maakten 30 april 2013 een dag om de geschiedenisboeken in te gaan! Iedereen die erbij was ontzettend bedankt!

Bekendmaking line-up Oranje Festival 2013

Dit jaar hebben we voor het eerst een Oranje Festival! Ook hier hebben wij weer een line-up voor jullie geregeld waar je alleen maar van kan genieten.

Partners