Music

Award

Krimpenerwaard

Eerste voorronde

  • De Tuyter

Na het succes van de eerste editie, kon het niet uitblijven: de Music Award Krimpenerwaard gaat in 2014 weer op zoek naar muzikaal talent uit de regio. De prijzen voor de winnaar en runner-up? Optreden op het grote podium voor de topacts van Oranje Festival 2014, een grote beker en voor de winnaar ook een cheque van € 250,00 om te besteden bij een muziekwinkel. Na een voorselectie mochten uiteindelijk 9 acts door naar de live voorrondes. Waar er vorig jaar drie voorrondes waren, gaan we dit jaar voor twee avonden. Ook het publiek heeft dit jaar een stem. Dus voor wie mee wil beslissen over de line-up voor Oranje Festival 2014: kom stemmen!

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

In Het Kontakt: Bo Saris en DeWolff op Bevrijdingsfestival Krimpen

Het is stichting Krimpen Presents gelukt om twee topacts te strikken voor het Bevrijdingsfestival van 5 mei in Krimpen aan den IJssel: Bo Saris en DeWolff.

Bekendmaking line-up Bevrijdingsfestival 2015

Na vele telefoontjes en bloedstollende onderhandelingen is hier dan nu eindelijk de line-up voor Bevrijdingsfestival 2015!

In Het Kontakt: Topdrukte bij Rigby tijdens Oranje Festival

Krimpen Presents kan terugkijken op een geslaagd Oranje Festival. Op het hoogtepunt - het optreden van de band Rigby - stonden er zaterdagavond (Koningsdag) bijna 2.500 bezoekers op het Raadhuisplein.

Partners