Music

Award

Krimpenerwaard

Tweede voorronde

  • De Tuyter

Na het succes van de eerste editie, kon het niet uitblijven: de Music Award Krimpenerwaard gaat in 2014 weer op zoek naar muzikaal talent uit de regio. De prijzen voor de winnaar en runner-up? Optreden op het grote podium voor de topacts van Oranje Festival 2014, een grote beker en voor de winnaar ook een cheque van € 250,00 om te besteden bij een muziekwinkel. Na een voorselectie mochten uiteindelijk 9 acts door naar de live voorrondes. Dit jaar heeft ook het publiek een stem. Dus voor wie mee wil beslissen over de line-up voor Oranje Festival 2014: kom stemmen!

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

De nieuwe Tuyter

De Tuyter krijgt een niet alleen een face-lift maar ook weer een cultureel programma! De focus ligt op een invulling door de lokale cultuur aanbieders, echter zullen er ook professionele voorstellingen of samenwerkingen zijn. De vernieuwde Tuyter verdiend dan misschien ook wel een nieuwe naam. De werknaam is momenteel Cultuurwerkplaats de Tuyter. Wat is volgens jou een passende nieuwe naam?

In Het Kontakt: Topdrukte bij Rigby tijdens Oranje Festival

Krimpen Presents kan terugkijken op een geslaagd Oranje Festival. Op het hoogtepunt - het optreden van de band Rigby - stonden er zaterdagavond (Koningsdag) bijna 2.500 bezoekers op het Raadhuisplein.

Oranje Festival 2014 enorm succes

Krimpen Presents kan terugkijken op een fantastisch Oranje Festival 2014. Bedankt aan de vrijwilligers, de sponsors, het geluid, de fotografen, de muzikanten, de DJ, gemeente Krimpen aan den IJssel en uiteraard het publiek. De hartverwarmende reacties front- en backstage maken de slapeloze nachten meer dan goed en maken de uitdaging voor volgend jaar weer groter!

Partners