Music

Award

Krimpenerwaard

Finale

  • De Tuyter

Na twee bloedstollende voorrondes bleven er vijf finalisten over die alles in de strijd gooiden om de hoofdprijs. Uiteindelijk ging Schele Nelis er bij de prijsuitreiking vandoor met de tweede plaats en wist de Hagenezen van Eager de jury en het publiek het meest te overtuigen met de eerste plaats. Allebei de acts zullen opnieuw te bewonderen zijn in april op het podium van het Oranje Festival!

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

De nieuwe Tuyter

De Tuyter krijgt een niet alleen een face-lift maar ook weer een cultureel programma! De focus ligt op een invulling door de lokale cultuur aanbieders, echter zullen er ook professionele voorstellingen of samenwerkingen zijn. De vernieuwde Tuyter verdiend dan misschien ook wel een nieuwe naam. De werknaam is momenteel Cultuurwerkplaats de Tuyter. Wat is volgens jou een passende nieuwe naam?

In Het Kontakt: Bo Saris en DeWolff op Bevrijdingsfestival Krimpen

Het is stichting Krimpen Presents gelukt om twee topacts te strikken voor het Bevrijdingsfestival van 5 mei in Krimpen aan den IJssel: Bo Saris en DeWolff.

Bekendmaking line-up Bevrijdingsfestival 2015

Na vele telefoontjes en bloedstollende onderhandelingen is hier dan nu eindelijk de line-up voor Bevrijdingsfestival 2015!

Partners