Music

Award

Krimpenerwaard

Eerste voorronde

  • De Tuyter

Voor de derde keer op rij organiseert Stichting Krimpen Presents de Music Award Krimpenerwaard. Wederom zijn er twee voorrondes en één finale waarin we op zoek gaan naar nieuwe acts voor op het podium van ons jaarlijks gratis muziekfestival. Dit jaar zal de beste act in het voorprogramma spelen van de topact op het Bevrijdingsfestival op 5 mei! Na een strenge voorselectie mochten in totaal tien acts door naar de live voorrondes.

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

In Het Kontakt: Leerlingen openen Bevrijdingsfestival met gedicht

Elle Verheijen en Anton van Dijk, leerlingen van groep 7 van respectievelijk Het Octaaf en De Fontein, mochten dinsdag het Bevrijdingsfestival van Krimpen Presents openen in Krimpen aan den IJssel.

Op nu.nl: Deze Bevrijdingsfestivals zijn de moeite waard

BAM! Volgens nu.nl hoort het Krimpen Presents Bevrijdingsfestival tot de leukste van het land.. Zijn wij het helemaal mee eens!

In Hallo Krimpen: Krimpen Presents pakt uit

Met veel enthousiasme praat Ernst Jan van Niedek over het Bevrijdingsfestival dat Krimpen aan den IJssel op dinsdag 5 mei te wachten staat. Een gevarieerd muzikaal programma met afwisselend aanstormend talent, een drietal topacts and DJ Peter van Emden, die gaat zorgen dat er geen stiltes vallen tussen de optredens van de artiesten.

Partners