Music

Award

Krimpenerwaard

Eerste avond

  • De Tuyter

Dit jaar is de Music Award Krimpenerwaard terug in een nieuw jasje! Waar we voorheen twee voorrondes en een finale hadden, hebben we dit jaar twee avonden waarop de beste act dezelfde avond nog die felbegeerde plek op het podium van het Oranje Festival kunnen bemachtigen. Naast de jury heeft ook het publiek een stem in de uiteindelijke beslissing dus kom jouw favoriet steunen en stem ze naar het Oranje Festival!

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

Bezoekers bedankt!

Door weer en wind bleven een aantal fanatieke bezoekers vastberaden de kou trotseren om te genieten van alle topacts op het Oranje Festival 2016. Wij willen iedereen bedanken die hun uiterste best hebben gedaan om ondanks de regen er een waanzinnig feest van te maken. Respect!

Echt teamwork

Oranje Festival 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Krimpen aan den IJssel, Rabobank Krimpenerwaard, Slagerij Arie Kok, Radder, Firecom, Ondernemerskring Krimpen, Efficiƫnta en de vele vrijwilligers. Dank allemaal voor ieders steun! Mede dankzij jullie kunnen wij er weer een feest van maken.

In de IJssel en Lekstreek: Verrassende line-up Oranje Festival

Het Oranje Festival, dat op Koningsdag (woensdag 27 april) wordt gehouden op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel, kent een verrassende line-up.

Partners