Oranje

Festival

2014

  • Raadhuisplein

Als zelfrespecterende organisatie willen we natuurlijk steeds beter worden in wat we doen! Op de allereerste Koningsdag organiseerden wij daarom voor de tweede keer een Oranje Festival. Vanaf de middag zorgden zeven uiteenlopende acts voor een programma met voor ieder wat wils. Pop, rock, hiphop, alles kwam voorbij! Voor het totaalplaatje werd er naast muziek ook een springkussen en speelhoek voor de kleintjes georganiseerd door onze partner de Rabobank. Ook werden er Molukse snacks geserveerd, bemande Werkgroep Samen de bar en had De Pizzabus op ons festival haar vuurdoop!

Line Up

Foto's

Gerelateerd nieuws

Echt teamwork

Oranje Festival 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Krimpen aan den IJssel, Rabobank Krimpenerwaard, Slagerij Arie Kok, Radder, Firecom, Ondernemerskring Krimpen, Efficiƫnta en de vele vrijwilligers. Dank allemaal voor ieders steun! Mede dankzij jullie kunnen wij er weer een feest van maken.

Ook dit jaar steun van Rabobank Krimpenerwaard

Wij zijn heel blij dat de Rabobank Krimpenerwaard ons ook dit jaar weer ondersteund. Onder andere door deze steun kunnen onze festivals gratis toegankelijk blijven!

In Het Kontakt: Bo Saris en DeWolff op Bevrijdingsfestival Krimpen

Het is stichting Krimpen Presents gelukt om twee topacts te strikken voor het Bevrijdingsfestival van 5 mei in Krimpen aan den IJssel: Bo Saris en DeWolff.

Partners