Aanmelden Bevrijdingsdiner 2020

Aanmelden Bevrijdingsdiner 2020 afbeelding

Krimpen Presents Bevrijdingsdiner

Zoals in Januari werd aangekondigd organiseert stichting Krimpen Presents op 5 Mei een gratis bevrijdingsdiner voor 75-plussers in Krimpen aan den IJssel. Op deze bijzondere avond, georganiseerd in het Krimpenerwaardcollege, zullen de ouderen samen de vrijheid vieren onder het genot van een compleet verzorgd 3-gangen diner geserveerd door de jongeren van Krimpen. Daarnaast wordt de avond aangevuld met muziek verzorgd door de Big Band.

Krimpen Presents wordt overladen met positieve reacties van alle kanten en is ontzettend vereerd dat dit evenement zo’n enorm draagvlak heeft. Vanaf 1 Maart kunt u zich telefonisch aanmelden op woensdag en donderdag tussen 12:00 – 14:00 uur via 0644297904. Of U kunt een mail sturen naar dominique.krimpenpresents@gmail.com met daarin uw voornaam, achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Wilt u graag een partner en/of begeleider meenemen dan kan dat ook! Vermeld u dan ook zijn/ haar voornaam, achternaam, geboortedatum en telefoonnummer.

De aanmeldingsformulieren bevinden zich vanaf 1 Maart in de Tuyter, op het gezondheidscentrum en in de bloemenwinkels van Decotrend op de vestigingen Crimenhof en op de Korf. Of u kunt inschrijven via het aanmeldingsformulier. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij het bovenstaande telefoonnummer en/ of emailadres.

Inmiddels staat het aantal aanmeldingen al op 90 personen dus wees er snel bij! Bij de 200 aanmeldingen zitten wij helaas al vol.

Gerelateerd nieuws

Krimpen Presents bij Kijk op Krimpen

Op zaterdag 8 februari was Krimpen Presents te gast bij Kijk op Krimpen van de Lokale Omroep Krimpen. Hier vertelde twee van de bestuursleden hun plannen voor het bevrijdingsdiner dat op 5 mei 2020 georganiseerd zal worden door de stichting. 

Beluister hier het radiofragment!: https://www.lokaleomroepkrimpen.nl/rel4/uitzendinggemist.asp?menuid=80#20200208 (we zijn te horen vanaf 46 minuten in het eerste uur)

Vrijwilligers 2019

Vrijwilligers gezocht! Aanmelden via dominique.krimpenpresents@gmail.com

Partners