BEVRIJDINGSDINER 5 MEI UITGESTELD!

Krimpen Presents heeft de berichtgeving over het coronavirus uiteraard op de voet gevolgd. En helaas hebben wij moeten besluiten het bevrijdingsdiner uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Krimpen Presents is van mening dat gezondheid voor alles gaat. Het is uiteraard onze bedoeling om - wellicht later dit jaar – iedereen gezond en wel te verwelkomen. Het organiseren van dit evenement heeft ons al enorm veel plezier gebracht en wij verheugen ons nog steeds op het diner! Wij hopen dat het bevrijdingsdiner alsnog in 2020 plaats kan vinden.

Alle aanmeldingen blijven staan, evenals die op de wachtlijst. Dit betekent dat wij – zodra een nieuwe datum is geprikt - contact met u zullen opnemen.

Krimpen Presents wil iedereen veel sterkte wensen in deze vreemde tijd!

Gerelateerd nieuws

Krimpen Presents bij Kijk op Krimpen

Op zaterdag 8 februari was Krimpen Presents te gast bij Kijk op Krimpen van de Lokale Omroep Krimpen. Hier vertelde twee van de bestuursleden hun plannen voor het bevrijdingsdiner dat op 5 mei 2020 georganiseerd zal worden door de stichting. 

Beluister hier het radiofragment!: https://www.lokaleomroepkrimpen.nl/rel4/uitzendinggemist.asp?menuid=80#20200208 (we zijn te horen vanaf 46 minuten in het eerste uur)

Partners