Hop on the Buzz & Friends

Hop on the Buzz & Friends afbeelding

Hop on the Buzz & Friends! is een collectief dat garant staat voor een aanstekelijke, muzikale trip door de U.S.A. ( blues, jazz, folk, country, boogie & swamp).

De band werd in november 2016 opgericht en bestaat uit Danny Vromans  (gitaren), Stephan de Rijt (bas/vocalen), Hans Bernhard (slagwerk/vocalen), Henri van den Bos  (piano) en Hugo Boudesteijn (vocalen).

Naast eigen werk bewerkt de band op geheel eigen wijze ook nummers van o.a. Muddy Waters, Willie Dixon, John Fogerty, Chuck Berry, Eddie ‘Cleanhead’ Vinson en Robert Johnson.

Dat beloofd een gezellige avond te worden...

Gerelateerd nieuws

The Balcony Players

In 2009 begonnen ze als band te spelen op hun balkon (balcony), vandaar de naam The Balcony Players. De afgelopen paar jaar stonden ze op podia en festivals in meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld. Dit werd de inspiratie voor hun meest recente album "Balcony Adventures Around The World".

The Kik headliner Krimpen Festival #4

The Kik komt naar Krimpen a/d IJssel!!!! Met een kersverse theater show ‘The Kik herhaalt’, 4 albums en de allereerste ‘Rotterdam Music Award’, staan ze dit jaar op het Krimpen Festival! Ben jij er bij?

Vrijwilligers gezocht!

Beste mensen, nog maar drie maandjes en dan vindt de vierde editie van het Krimpen Festival plaats. Op zaterdag 22 September 2018 staat het centrum van Krimpen weer op zijn kop met sport, cultuur en s’avonds een leuk muzikaal feest. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen! Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig zodat we deze dag tot een nog groter succes kunnen maken.

Het gaat om verschillende taken waaronder hulp bij verkoop van consumpties en andere hand -en spandiensten. Met als beloning een gaaf T-shirt, eeuwige roem en een hapje en drankje!

Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar dominique.krimpenpresents@gmail.com:

• Naam + Leeftijd

• Telefoonnummer + E-mail adres

• De taak die je zou willen/ kunnen invullen

• De tijden die je kunt en wilt komen helpen

Wij kijken er al ontzettend naar uit en hopen jou daar te zien!

Partners