Last but not least...

Last but not least... afbeelding

Gitarist Age Kat is al decennia lang actief in de Nederlandse muziekscene. In de tachtiger jaren was hij een van de gezichtsbepalende leden van the Frog. Deze band had een geweldige live reputatie en bracht drie albums uit. Daarna tourde Age o.a met Earth & Fire en de Rick deVito Band en was zeven jaar gitarist van de Jan Rietman Band. Als veelzijdig muzikant deelde Age het podium met uiteenlopende fenomenen als Herman Brood en het Metropole Orkest. Sinds 2000 is Age daarnaast gitaardocent pop op het Rotterdams Conservatorium.

‘Rhythm, Space & Time’ is het tweede album onder eigen naam. Alle uitgevoerde stukken zijn eigen composities met veel ruimte voor de gitaar, maar Age is ook als toetsenman te horen. De muziek varieert van stevige funk, jazzdance en fusion tot latin en blues. De muziek is voor een groot deel opgenomen in zijn eigen studio. Een keur van topmusici levert een bijdrage met een opvallende rol voor Rick de Vito in het enige vocale nummer ‘Sweet Dreams’. Verder is er een eervolle vermelding voor de Jay Horns met hun messcherpe geluid.

‘Rhythm, Space & Time’ gaat productioneel en voor wat betreft het gitaarwerk weer een stap verder dan het vorige album ‘Age’. De creativiteit spat er vanaf in 12 stukken, meer dan een uur muziek. In samenwerking met mede-producer Rob Kamer heeft Age met dit album een waar muzikaal avontuur afgeleverd.

Gerelateerd nieuws

Krimpen Presents bij Kijk op Krimpen

Op zaterdag 8 februari was Krimpen Presents te gast bij Kijk op Krimpen van de Lokale Omroep Krimpen. Hier vertelde twee van de bestuursleden hun plannen voor het bevrijdingsdiner dat op 5 mei 2020 georganiseerd zal worden door de stichting. 

Beluister hier het radiofragment!: https://www.lokaleomroepkrimpen.nl/rel4/uitzendinggemist.asp?menuid=80#20200208 (we zijn te horen vanaf 46 minuten in het eerste uur)

Vrijwilligers 2019

Vrijwilligers gezocht! Aanmelden via dominique.krimpenpresents@gmail.com

Huisregels Krimpenfestival 2018

Onze Huisregels...

Partners