Ook de Headliner is bekend!

Met het drie keer scoren van een 3FM Megahit en op verschillende grote podia te hebben gestaan, komt deze band naar het Krimpen Festival. Weet jij al wie het is?

Nog een fantastiche act!

Hou jij van een feestje? Dan is deze band echt wat voor jou!

De eerste act is bekend

Ben jij ook al nieuwsgierig naar wat wij dit jaar voor jullie in petto hebben? Dan is dit jou gelukkige dag! Vandaag zijn we namelijk begonnen met het bekend maken van de line-up van het Krimpen Festival...

Nog een paar nachtjes slapen

En dan maken we ons voorlopig programma bekend!  Houd onze website en social media in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes. Het gaat in ieder geval een heerlijk muzikaal feest worden!

Wij zoeken foodtrucks!

Op 23 september zal in Krimpen aan den IJssel de derde editie van het Krimpen Festival plaatsvinden. Om ook de innerlijke mens te verwennen zijn wij op zoek naar ondernemers die het leuk vinden om met een foodtruck op het evenement te komen staan. Interesse? Stuur ons een mailtje!

Save the date: 23 september 2017!

Wat vliegt de tijd! Krimpen Presents is druk bezig met alle voorbereidingen voor Krimpen Festival 2017. 23 september gaat een mooie dag worden! Zien we je dan?

Witte rook

Na het laatste overleg vanmiddag is het definitief besloten. Krimpen Presents organiseert ook de derde editie van het Krimpen Festival. Het belooft weer een geweldige dag te gaan worden met sport, cultuur, lekker eten en hopelijk weer zo'n prachtig zonnetje! We houden je op de hoogte..

Happy new year!

Krimpen Presents wenst iedereen een gezond en muzikaal 2017!

LOK TV: Terugblik op Krimpen Festival 2016

Nu de zon ver te zoeken lijkt, hebben we gelukkig nog de filmbeelden. LOK TV maakte een verslag van Krimpen Festival 2016!

Nieuwe webmaster gezocht

Onze stichting is continu in beweging, en dat betekent ook dat mensen komen en gaan. Krimpen Presents is per direct op zoek naar een bevlogen webmaster met gevoel voor (online) marketing.

In het AD: Krimpen 'meer dan tevreden' over festival

Het was zaterdag een groot feest op het Raadhuisplein in Krimpen, met Candy Dulfer als hoogtepunt van het tweede Krimpen Festival.

Bezoekers, dank jullie wel!

Afgelopen zaterdag barstte het Krimpen Festival voor de tweede keer los in Krimpen aan den IJssel. In grote getale kwamen de inwoners van Krimpen op de talloze activiteiten af die tijdens het festival georganiseerd werden. Zo bood Sama Yoon bezoekers stoelmassages aan, werden er de hele dag poffertjes gebakken door de Pannekoe en bemanden de kanjers van Heren 1 van Mixed Hockey Club Krimpen de bar. We hebben gedanst, gezongen, gesnoept, gespeeld, gesport en genoten. Bezoekers, bedankt voor jullie komst! Volgend jaar weer?

Partners