Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival

Succesvolle derde editie van het Krimpen Festival afbeelding

Alweer twee weken geleden was het festival in volle gang. Na een druk en gezellig ochtendprogramma sloten wij het Krimpen Festival af met een aantal spetterende optredens.

Dit jaar was het motto "Krimpen, dat zijn wij!". En dat hebben we met z'n allen bewezen. Talloze activiteiten werden gepresenteerd en uitgevoerd; zo werd er geturnd, gevoetbald, geschilderd en muziek gemaakt. Daarnaast werd er heerlijk gegeten en lekker van de zon genoten.  En tijdens het avondprogramma werd er ook nog eens gedanst! Kortom, wij kunnen zeggen dat de derde editie van het Krimpen Festival een daverend succes was. Wij hebben ontzettend genoten en wij hopen jullie ook!

Lieve bezoekers, bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Krimpen Presents bij Kijk op Krimpen

Op zaterdag 8 februari was Krimpen Presents te gast bij Kijk op Krimpen van de Lokale Omroep Krimpen. Hier vertelde twee van de bestuursleden hun plannen voor het bevrijdingsdiner dat op 5 mei 2020 georganiseerd zal worden door de stichting. 

Beluister hier het radiofragment!: https://www.lokaleomroepkrimpen.nl/rel4/uitzendinggemist.asp?menuid=80#20200208 (we zijn te horen vanaf 46 minuten in het eerste uur)

Vrijwilligers 2019

Vrijwilligers gezocht! Aanmelden via dominique.krimpenpresents@gmail.com

Huisregels Krimpenfestival 2018

Onze Huisregels...

Partners