Vrijwilligers 2019

Vrijwilligers 2019 afbeelding

Vrijwilligers gezocht!

Op zaterdag 7 september 2019 wordt alweer voor de vijfde keer het Krimpen Festival georganiseerd! Ook dit jaar slaan Krimpen Presents en de Stichting Synerkri de handen ineen om een fantastisch feest neer te zetten in Krimpen aan den IJssel. Geen enkel festival kan worden georganiseerd zonder de hulp van vrijwilligers, ook het Krimpen Festival niet. Wil je meehelpen om zaterdag 7 september weer tot een groot succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We zoeken mensen die; kunnen helpen bij het op- en afbouwen, gedurende de dag hand- en spandiensten kunnen verrichten, kunnen helpen bij bardiensten en nog veel meer! We werken zo veel mogelijk aan de hand van shifts waardoor je ook zelfvan het festival kunt genieten.

Ben je 16 jaar of ouder, flexibel en vind je het leuk om in een enthousiast team allerlei uitdagingen het hoofd te bieden? Dan is dit echt iets voor jou!

Aanmelden kan via dominique.krimpenpresents@gmail.comĀ 

Gerelateerd nieuws

Huisregels Krimpenfestival 2018

Onze Huisregels...

Joe Bailar op Krimpen Festival

Hij heeft al eens eerder bij ons op het podium gestaan tijdens een Oranjefestival en dit jaar staat hij er weer!

The Balcony Players

In 2009 begonnen ze als band te spelen op hun balkon (balcony), vandaar de naam The Balcony Players. De afgelopen paar jaar stonden ze op podia en festivals in meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld. Dit werd de inspiratie voor hun meest recente album "Balcony Adventures Around The World".

Partners