• info@krimpenpresents.nl

Maak kennis met ons team

De organisatie

Rutger van den Bosch

Voorzitter

Ik ben, zoals dit zo mooi gezegd wordt de “founding father” van Stichting Krimpen Presents. Sinds 2010 mag ik de voorzitter zijn van deze geweldige stichting. De stichting heeft tot doel de sociale cohesie in Krimpen aan den IJssel te bevorderen door middel van het organiseren van muziekevenementen. Dit doet de stichting met vele vrijwilligers, welke allemaal onbezoldigd zijn. Dan vraag je nog al wat van mensen! Iedere keer maakt mij dit enorm trots dat een grote groep mensen zich in willen zetten om Krimpen aan den IJssel een mooie muzikale dag aan te bieden.

Dominique Schouwstra

Coördinator Programmering & Marketing

Mijn naam is Dominique Schouwstra, ik ben sinds mijn 14e vrijwilliger bij stichting Krimpen Presents. Dat begon met muntjes verkopen tijdens het oranjefestival of bevrijdingsfestival voor mijn maatschappelijk stage op de Havo. Inmiddels heb ik een B.A. in International Media & Entertainment Management en ben ik sinds 2016 algemeen bestuurslid. Ik ben verantwoordelijk voor het samenstellen en boeken van de line-up. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle marketing, PR en de branding van het festival. Ook hou ik mij bezig met de sponsoring en maak ik de meeste visuals.

Jan-Willem Collignon

Coördinator Veiligheid & Faciliteiten

Mijn naam is Jan-Willem en ik zit vanaf 2018 in het bestuur van Stichting Krimpen Presents. Ik ben hierin terechtgekomen toen ik mij opgaf als vrijwilliger voor het Krimpen Festival 2018, vanwege mijn studie Integrale Veiligheidskunde ben ik gevraagd om mee te helpen met de organisatie van dit evenement en sinds dien zit ik bij deze organisatie. Bij het organiseren van evenementen ben ik verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid te maken heeft. Van het aanvragen van de vergunning tot het inzetten van de EHBO’ers en nog heel veel meer, doe ik er samen met mijn collega bestuursleden alles aan om het een veilig maar vooral leuk evenement te laten zijn.

Samir Mehanovic

Coördinator IT & Techniek

Ik ben Samir en ben in 2016 begonnen als vrijwilliger bij Krimpen Presents, sinds dien ben ik bij elk festival aanwezig geweest. Techniek is echt mij ding, ik ben begonnen met het helpen bij het podium. Sinds november 2021 zit ik ook in het bestuur van Krimpen Presents. Ik ga mij vooral richten en inzetten op alle facilitaire dingen die geregeld moeten worden tijdens een festival, denk bijvoorbeeld aan tenten, hekken ,etc.

Demy Reijers

Content Creator & Coördinator Social Media

Mijn naam is Demi Reijers. Ik ben al een paar jaar actief vrijwilliger bij Stichting Krimpen Presents, samen met mijn moeder Joke (welbekend van de bar). Na laatste editie van het Krimpen Music Festival merkte ik dat ik graag meer wilde doen voor Krimpen Presents, dus sinds dit jaar zit ik in het bestuur! Hier houd ik mij vooral bezig als content creator voor social media, het werven van vrijwilligers en regel ik samen met Dominique de marketing! Tijdens het festival ondersteun ik graag de artiesten in de backstage area en houd ik jullie op de hoogte via de socials!

Meld je aan als vrijwilliger!

Onze organisatie bestaat voor 100% uit vrijwilligers! Wil jij ook meehelpen met de organisatie van de leukste evenementen in Krimpen? Meld je dan aan als vrijwilliger!