• info@krimpenpresents.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Mogelijk heb je een aantal vragen voordat je een van onze festivals bezoekt. Wij hebben de meest gestelde vragen op deze pagina geplaatst. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Wat is de minimum leeftijd?

Onze evenementen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Echter wordt ook hier alcohol alleen geserveerd aan mensen boven de 18 jaar. Hiervoor kan er naar een ID gevraagd worden. Wanneer je geen ID bij je hebt, mogen wij van de wet geen alcoholische drank meegeven. Zorg dus dat je voorbereid naar een evenement toe komt en heb begrip voor onze medewerkers die er alles aan doen om er een mooie dag van te maken.

Is er een geldautomaat aanwezig?

Helaas, op het terrein kan geen geld (bij) gepind worden. Voor de horeca gebruiken we een betalingssysteem met muntjes die bezoekers bij de kassa kunnen kopen. Deze muntjes kunnen gekocht worden met cash geld en met pin.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken het evenementen-terrein op mee te nemen. Wij zijn een gratis toegankelijk festival en de omzet van onze horeca is een belangrijke inkomstenbron om het festival gratis toegankelijk te houden! Uiteraard zorgen we voor een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan eten en drinken zodat je de hele dag niets tekort hoeft te komen.

Moet ik oordopjes dragen?

Zoals je van ons mag verwachten, houden wij ons aan de wettelijke afspraken wat betreft de dB-limiet van de muziek. Desondanks adviseren wij al onze bezoekers om oordopjes te dragen tijdens onze evenementen. Op die manier kunnen we langer van de muziek genieten. Oordoppen zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de kassa. Naast het dragen van oordoppen adviseren wij ook om je oren zo nu en dan wat rust te gunnen. Pas dus op met dicht bij speakers staan en zoek af en toe een rustige plek op om je oren een pauze te geven.

Ik gebruik medicijnen, mag ik die meenemen?

Gebruik je medicijnen die je tijdens het evenement bij je moet hebben, zorg er dan voor dat je een verwijsbrief van je dokter bij je hebt. Zo kan je onnodige misverstanden met onze beveiliging voorkomen.

Kan ik mijn auto parkeren?

Dit verschilt per evenement. Bij het festival is er geen parkeergelegenheid voor bezoekers en adviseren wij om met de fiets of met ov te komen. Bij indoor evenementen hangt het af van de locatie.

Mag ik foto’s en/of video’s maken?

Wij hebben bij al onze evenementen fotografen rondlopen die de hele dag vastleggen. Daarom is voor bezoekers professionele foto- en/of video-apparatuur meenemen niet toegestaan.

Sta je op een foto en wil je jezelf terug zien? Kijk dan bij het betreffende evenement op onze website of op onze Facebook.

Help! Ik ben iets kwijt geraakt.

Het evenement is voorbij en het was geweldig maar je bent iets kwijt geraakt? Neem contact op met de organisatie! Hopelijk hebben zij al gevonden wat je mist.

Ik ben van de pers, moet ik mij aanmelden?

Ben je van de pers en wil je ons evenement documenteren? Dat kan! Meld je dan aan door ons een e-mail te sturen.